› Prodávané značky › Expres Menu
« 1 2 3 4 5 »
Stránka 3 z 5 - 97 položek celkem
Chcete ochutnat guláš, který vás zaujme svoji jedinečnou vůní a chutí? Tak jste na správném místě! Tahle zvěřinová pochoutka je určena pro všechny gurmány, kteří si rádi vychutnají chuť poctivé české zvěřiny. Bez lepku, alergenů a konzervačních látek.
Dokonalý hlavní chod. Vepřový závitek plněný klobásou, sýrem a vejcem v omáčce s cibulkou, dochucený hořčicí. Vychutnejte si libové vepřové maso s chutnou náplní.
Slaninou protknutý hovězí plátek s celým vejcem. Hovězí pečeně se v minulosti podávala na den svatého Štěpána, který je znám i jako druhý svátek vánoční. Tento lahodný pokrm se výborně hodí k sváteční atmosféře.
Kvalitní kousky hovězího masa z plece se zelenými fazolovými lusky a česnekem.
Připraveno podle zásad SCD.
Tuhle jihomoravskou specialitu, která se již oprávněně řadí mezi naše nejlepší speciality, si nesmíte nechat ujít. Hovězí plátek kvalitního masa jsme prošpikovali špekem a znojemskou okurkou. Jako přílohu doporučujeme klasický houskový knedlík nebo rýži.
Jemná smetanová omáčka se sterilovaným koprem, vařeným vejcem a brambory.
Směs šťavnatého kuřecího masa s rajčaty, kukuřicí a chilli kořením.Přílohou jsou fazole.
Kousky z kuřecího stehenního masa dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí a pepřem. Uvařené maso vhodné k rychlé přípravě jídla. Stačí uvařit těstoviny či jinou přílohu a přidat zeleninu podle vlastní chuti. Bez alergenů a lepku vždy připraveno ve Vaší spižírně!
Směs čočky s kořenovou zeleninou, cibulkou a rajčaty dochucená kari kořením a chilli, klobása.
Plátek vepřového masa v omáčce s kořenovou zeleninou a smetanou. Přílohou je jasmínová rýže.
Kousky krůtího stehenního masa dušené doměkka s osmaženou slaninou v omáčce na cibulovém základu. Přílohou je rýže se zeleninou.
Kousky vepřové kýty a krůtího masa v ostřejší omáčce se špekem, cibulí, žampiony a feferony.Přílohou jsou rýžové nudle dochucené jen solí.
Kousky krůtího masa v pikantní kari omáčce se zeleninou. Přílohu tvoří rýže basmati.
Kousky kuřecích prsou v zeleninové omáčce s příchutí koření kari. Přílohu tvoří bílá jasmínová rýže.
Plátek vepřové kýty dušený v zeleninovém základu z mrkve, petržele, celeru a cibule, omáčka je zahuštěná smetanou a dochucená citronem. Přílohou jsou rýžové fusilli (vřetena).
Lahodný pokrm s typickou vůní po houbách je připraven z vepřové plece, dušených žampionů, zjemněný smetanou a máslem. Přílohou jsou rýžové fusilli (vřetena).
Kousky vepřového masa ve smetanové omáčce s kokosovým mlékem a kořením garam masala. Přílohu tvoří směs dlohozrnné a indiánské rýže.
Směs rýže parboiled s vepřovým masem a zeleninou.
Kousky vepřové plece s kostkami mrkve dušené na másle. Přílohou jsou brambory.
Směs čočky s kořenovou zeleninou, cibulkou a rajčaty. Dochuceno kari kořením a chilli. Bez lepku, bez přidaného cukru, mléka a škrobu. Lze jíst jako hlavní jídlo s vařeným vejcem nebo jako přílohu. Můžete jíst i za studena jako salát.
Jemná smetanová omáčka se sterilovaným koprem a třemi vařenými vejci.
Kousky vepřové plece dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí a pepřem. Můžete podávat i studené. Vhodné pro přípravu pomazánky na chleba, nebo třeba pro přípravu rychlého vepřového guláše. Stačí přidat nakrájenou cibuli a rozmazat na chleba. Bez alergenů a lepku.
Boloňské špagety se zpravidla připravují z toho, co dům dá. My jsme je pro vás připravili pouze z vybraných surovin, které vytváří jedinečnou chuť italské kuchyně. Opečené mleté maso je dochucené rajčatovou omáčkou s osmaženou cibulkou a decentně okořeněné oreganem.
Kousky předního hovězího masa dušené v cibulovém základu se sladkou paprikou. Omáčka je dochucená česnekem, majoránkou a pepřem. Přílohou jsou brambory.