› Prodávané značky › EXPRES MENU
« 1 2 3 4 5 »
Stránka 3 z 5 - 104 položek celkem
Kousky krůtího masa dušené do měkka s baby karotkou. Dochuceno kari.
Připraveno podle zásad SCD.
Slaninou protknutý hovězí plátek s celým vejcem. Hovězí pečeně se v minulosti podávala na den svatého Štěpána, který je znám i jako druhý svátek vánoční. Tento lahodný pokrm se výborně hodí k sváteční atmosféře.
Tuhle jihomoravskou specialitu, která se již oprávněně řadí mezi naše nejlepší speciality, si nesmíte nechat ujít. Hovězí plátek kvalitního masa jsme prošpikovali špekem a znojemskou okurkou. Jako přílohu doporučujeme klasický houskový knedlík nebo rýži.
Dokonalý hlavní chod. Vepřový závitek plněný klobásou, sýrem a vejcem v omáčce s cibulkou, dochucený hořčicí. Vychutnejte si libové vepřové maso s chutnou náplní.
Kvalitní kousky hovězího masa z plece se zelenými fazolovými lusky a česnekem.
Směs čočky s kořenovou zeleninou, cibulkou a rajčaty. Dochuceno kari kořením a chilli. Bez lepku, bez přidaného cukru, mléka a škrobu. Lze jíst jako hlavní jídlo s vařeným vejcem nebo jako přílohu. Můžete jíst i za studena jako salát.
Pikantní směs čočky s kořenovou zeleninou s vyváženým nutričním složením a bohatým zdrojem bílkovin. Klobása je vyrobena bez konzervantů a bez lepku.
Výjimečně může obsahovat kamínky.
Jemná smetanová omáčka s vejcem na tvrdo a vařenými bramborami, kterou ocení nejen vegetariáni, ale všichni, kteří milují chuť kopru.
Delikátní tvarohové knedlíčky s lahodným přelivem z lesního ovoce. Dejte si je jako hlavní chod nebo podávejte coby sladký dezert, který ocení i děti.
Rizoto z vepřové plece a rýže parboiled, kterému svěží chuť dodávají rajčata, paprika, cibule a hrášek.
Jemná smetanová omáčka se sterilovaným koprem a třemi vařenými vejci.
Kousky z kuřecího stehenního masa dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí a pepřem. Uvařené maso vhodné k rychlé přípravě jídla. Stačí uvařit těstoviny či jinou přílohu a přidat zeleninu podle vlastní chuti. Bez alergenů a lepku vždy připraveno ve Vaší spižírně!
BALENÍ 400 g banánové mouky na přípravu sladkého a slaného pečiva a SCD výživu.
Libové kousky krůtího stehenního masa dušeného doměkka s omáčkou z voňavé uzené slaniny, cibule a pepře. Přílohou je rýže parboiled.
Šťavnaté kousky masa z kuřecích stehen, dušené do měkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou a smetanou. Přílohou jsou fusilli z rýžové mouky.
Vepřová kýta a krůtí maso s omáčkou na uzeném špeku, s restovanou cibulkou, žampiony a česnekem. Pikantnost pokrmu dodávají feferonky a chilli.
Šťavnaté masové koule v oblíbené rajské omáčce z vývaru, kořenové zeleniny, rajčat a voňavého koření. Přílohou jsou fusilli z rýžové mouky.
Tradiční francouzské lehké zeleninové jídlo z cuket, lilku, paprik, rajčat a cibule, promíchané s quinoou.
Libové kousky vepřové plece v krémové omáčce s čerstvými žampiony, zjemněné smetanou a máslem. Přílohou jsou rýžové fusilli (vřetena).
Tradiční thajské jídlo podle originální receptury. Jemná a přitom trochu pálivá omáčka z kokosového mléka s nejlepším tofu a šťavnatým lilkem.
Pikantní kuřecí křídla ve vlastní šťávě na medu a chilli jsou vhodná k rychlé přípravě pohoštěnídoma i na pobytu v přírodě, pokrm je možné konzumovat i za studena.
Marinované krůtí prso, pomalu pečené, krájené na tenké plátky. Vhodné pro přidání do salátů nebo do sendviče (bagety).
Na přípravu 150 g bylo použito 230 g masa.
Kousky vepřové plece dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí a pepřem. Můžete podávat i studené. Vhodné pro přípravu pomazánky na chleba, nebo třeba pro přípravu rychlého vepřového guláše. Stačí přidat nakrájenou cibuli a rozmazat na chleba. Bez alergenů a lepku.
Tradiční italská omáčka z mletého hovězího, šťavnatých rajčátek, kořenové zeleniny a bylinek s vůní středomoří, přílohou jsou těstovinová vřetena z rýžové mouky.