› Jednoporcová jídla › Hovězí maso
Stránka 1 z 1 - 10 položek celkem
Na vysmažené slanině se restují papriky, rajčata a cibule. Do omáčky se přidává tažený hovězí vývar a pomalu dušené hovězí a vepřové maso.
Slaninou protknutý hovězí plátek s celým vejcem. Hovězí pečeně se v minulosti podávala na den svatého Štěpána, který je znám i jako druhý svátek vánoční. Tento lahodný pokrm se výborně hodí k sváteční atmosféře.
Tuhle jihomoravskou specialitu, která se již oprávněně řadí mezi naše nejlepší speciality, si nesmíte nechat ujít. Hovězí plátek kvalitního masa jsme prošpikovali špekem a znojemskou okurkou. Jako přílohu doporučujeme klasický houskový knedlík nebo rýži.
Křehký plátek hovězího masa s jemnou smetanovou omáčkou s příchutí křenu.
Kvalitní kousky hovězího masa z plece se zelenými fazolovými lusky a česnekem.
Připraveno podle zásad SCD.
Šťavnaté masové koule v oblíbené rajské omáčce z vývaru, kořenové zeleniny, rajčat a voňavého koření. Přílohou jsou fusilli z rýžové mouky.
Tradiční italská omáčka z mletého hovězího, šťavnatých rajčátek, kořenové zeleniny a bylinek s vůní středomoří, přílohou jsou těstovinová vřetena z rýžové mouky.
Libové kousky hovězího masa dušené doměkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou, dochucené česnekem a majoránkou, doplněné opečenými brambory.
Telecí maso dušené na červeném víně s kořenovou zeleninou. Dochuceno divokým kořením a rybízovou marmeládou. Přílohou je bramborová kaše.
Hovězí kulatá plec z mladého býčka z českých chovů, 24h marinovaná a pomalu pečená.Na přípravu 150 g bylo použito 230 g masa.