Popis
Brambory se zeleninou můžete využít na několik způsobů. Skvěle se hodí pro rychlou přípravu bramborového salátu, můžete je zapéct v troubě nebo jednoduše přidat jako přílohu k masu. Bez konzervačních látek, bez "éček" , bez alergenů ! Vhodné i pro vegany a vegetariány.
Podrobnosti a parametry
TRADIČNÍ ČESKÉ JÍDLO, POTRAVINA BEZ LEPKU, BEZ LAKTÓZY, BEZ ALERGENŮ, VEGAN, VEGETARIAN
Hotové jídlo sterilované, vyrobeno bez konzervačních látek z geneticky nemodifikovaných surovin (NON GMO) od regionálních dodavatelů z České republiky.
Počet porcí: 2
Obsah: 400 g
Složení: brambory (60%), mrkev (20%), hrášek (10%), kukuřice (10%), sůl.
Informace pro alergiky: výrobek neobsahuje alergeny.
Skladujte v suchu a temnu při teplotě +1 až +30 °C.
Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin. Doba spotřeby je 10 let od data výroby
Způsob přípravy jídla :
1) Bramborový salát- v misce smíchejte s majonézou, popřípadě dodejte další suroviny dle vlastní chuti
2) Francouzské brambory- v zapékací misce směs zalejte vajíčkem a postrouhejte sýrem.
3) Příloha- obsah sáčku ohřejte dle možností nebo podávejte studené
Nutriční hodnoty na 100 g:
Energetická hodnota kJ: | 342 |
---|---|
Energetická hodnota kcal: | 81 |
Tuky: | 0,3 g |
Nasycené mastné kyseliny: | 0,0 g |
Sacharidy: | 19 g |
z toho cukry: | 1 g |
Bílkoviny: | 2,4 g |
Vláknina: | 2,4 g |
Sůl: | 1 g |
Příprava GOOD FOODS Dobrého jídla:
Na sporáku: obsah sáčku vyklopte do hrnce a ohřívejte za občasného míchání na mírném ohni cca 5 minut.
V mikrovlnce: jídlo vyndejte z obalu na talíř nebo do vhodné nádoby a ohřejte cca 2 až 3 minuty při výkonu 700W.
V horké vodě: jídlo můžete ohřát vložením sáčku do horké vody na cca 8 minut. V hotelovém pokoji se jídlo dá díky tvaru sáčku ohřát přímo v rychlovarné konvici. V přírodě můžete použít na ohřátí ešus s horkou vodou případně použijte sáček se samoohřevem, který můžete zakoupit zde : http://www.good-foods.cz/samoohrevy/samoohrev-all-in--3x20g-2x50g-zipper-bag/.
Hmotnost | 0.5 kg |
Alergie na: | Ryby, Vejce, Hořčice, Soja, Ořechy, Laktoza, Celer |