Popis
Zadní hovězí plátek potřený hořčicí, pokladený uvařeným vejcem, okur-kou a špekem, zatočený a dušený doměkka. Přílohou je dušená rýže dochucená jen solí.
Informace o produktu
TRADIČNÍ ČESKÉ JÍDLO, POTRAVINA BEZ LEPKU, CELIAK, VYROBENO Z NON GMO SUROVIN (GENETICKY NEMODIFIKOVANÝCH SUROVIN) OD LOKÁLNÍCH DODAVATELŮ Z ČESKÉ REPUBLIKY BEZ KONZERVANTŮ A BARVIV
Hotový pokrm sterilovaný, vyrobeno bez konzervačních látek, s přílohou
Složení: rýže parboiled (41,5 %), hovězí maso zadní (15,9 %), hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), cibule, okurky sterilované (okurky, voda, ocet kvasný, sůl, kořenící výtažek, hořčičné semínko), řepkový olej, rýžová mouka, kukuřičná mouka, vejce, uzená slanina (vepřové sádlo), hořčice (pitná voda, hořčičné semínko, ocet kvasný, cukr, sůl, kurkuma, koření extrakt), sůl kamenná pepř..
Nutriční hodnoty na 100 g.: Energetická hodnota 499,5 kJ / 119 kcal, Tuky 5,4 g, Nasycené mastné kyseliny 1,2 g, Sacharidy 12,2 g, Cukry 2,3 g, Bílkoviny 5,4 g, Sůl 0,81 g
Počet porcí: 1
Informace pro alergiky: hořčice, vejce
Skladujte v suchu a temnu při teplotě +1 až +30 °C.
Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin. Doba spotřeby je 24 měsíců od data výroby viz. obal
Způsob přípravy (ohřívání) Komplet Menu
1) V mikrovlnné troubě - jídlo přendejte na talíř a ohřívejte cca 2 - 3 minuty (900W), nebo dokud nebude jídlo teplé. 2) V horkovzdušné troubě - vložte uzavřenou misku do trouby nastavené maximálně na 130°C, doba ohřevu je cca 10 min. 3) Ve vodní lázni - vložte uzavřenou misku do hrnce s vařící vodou na cca 15 min.
Hmotnost | 0.42 kg |
Alergeny | Vejce, Hořčice |
Alergie na: | Ryby, Soja, Ořechy, Laktoza, Celer |